درمان آرتروز با طب سوزنی

هم اکنون درمان آرتروز با طب سوزنی بهترین مکمل برای درمان های قبلی آرتروز زانو به شمار می آید. طب سوزنی با تحریک مفاصل دچار التهاب منجر به التیام درد می گردد و مکمل و جایگزین مناسبی برای روش های نوین درمان آرتروز می باشد.

درمان آرتروز با طب سوزنی کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر احمد محمود آبادیبرای رفع آرتروز از طریق طب سوزنی، سوزن ها در قسمت های تحت درمان و نزدیک ناحیه درد قرار داده می شوند. معمولاً پس از طی ۳ تا ۶ جلسه درمانی، درد کاهش پیدا می کند. البته باید گفت تعداد جلسات درمانی مورد نیاز برای همه افراد یکسان نمی باشد.

شایان توجه است وارد شدن سوزن ها درون بدن، هیچ دردی را به همراه نخواهد داشت و فقط احساس گزش جزئی و خفیفی ایجاد خواهد کرد متخصص طب فیزیکی به واسطه چرخاندن سریع سوزن ها باعث تحریک نواحی تحت درمان می شود.

اثرات طب سوزنی برای درد مفاصل زانو : زانو یکی از مفاصل مهم در تحمل وزن بدن است، به همین علت درد این عضو شخص را ناتوان می کند. یکی از علل اصلی ایجاد درد به ویژه در افراد سالمند، نابودی غضروف مفصل زانو می باشد.

طب سوزنی می تواند باعث تسکین درد مفاصل در بیماران مبتلا به آرتروز زانو شود و همچنین منجر به بهبود عملکرد زانو گردد. لذا طب سوزنی درمانی کمکی و مکمل برای رفع درد و آرتروز زانو می باشد.

نتایج درمان آرتروز با طب سوزنی : افراد بسیاری با انجام طب سوزنی به طور کامل بهبود می یابند به همین علت استفاده از آن را مؤثرو سودمند می دانند. بررسی ها حاکی از این است که این روش برای بسیاری از بیماران مفید بوده است.

طبق مشاهدات اکثر بیماران مبتلا به آرتروز با استفاده از طب سوزنی، به مصرف داروهای ضد درد و ضد التهابی و نیز ترکیبات استروییدی نیاز کمتری خواهند داشت.

بدین جهت درمان آرتروز با طب سوزنی منجر به کاهش عوارض جانبی در اثر استفاده از دارو بر اندام های داخلی بدن از جمله معده، کبد و کلیه خواهد شد.

لازم به ذکر است طب سوزنی تکنیکی بدون درد است که موجب کاهش میزان استرس از سیستم جسمی و ذهنی شده و به نوعی آرامش بخش می باشد.

طب سوزنی منجر به ایجاد هماهنگی بیشتر در عملکرد بافت ها و اندام های بدن می شود و التهاب و تورم مفاصل را کاهش داده و درمان می کند.

آیا بعد از درمان آرتروز با طب سوزنی، بیماری باز می گردد؟

میزان بهبودی و همچنین مدت ماندگاری آن در هر بیمار متفاوت می باشد.

به عنوان مثال اگر شخص مبتلا به آرتروز، جوان باشد و جلسه های درمانی مورد نیاز را به طور منظم و صحیح انجام دهد، ضمن اینکه به انجام حرکات ورزشی توصیه شده پس از جلسات درمانی مبادرت ورزد، قطعاً بیماری باز نخواهد گشت.

در افراد مسن تر شرایط فوق الذکر متفاوت خواهد بود. به طوریکه با توجه به وضعیت بیمار، دوره بهبودی بین چند ماه تا چند سال متغیر می باشد.

 

 

کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر احمد محمود آبادی

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *